Verkkokauppaan
Avainlippu
 
Get Adobe Flash player

Messin

Laadukkaita kotimaisia huonekaluja yli 40 vuoden kokemuksella.
Historia
Messin  on Porissa vuodesta 1968 asti toiminut suomalainen huonekalutehdas. Alussa valmistettiin vain messinkisiä sohvapöytiä, mutta pian tulivat mukaan myös messinkisängyt, ja -yöpöydät sekä maalatut tuotteet.Metallisänkyjen värimaailma oli aluksi vaatimaton. Messinkituotteet olivat kiiltävää messinkiä ja rautasängyt ja -yöpöydät aina valkoiset.Vielä 1990-luvun alussa tuotannossa oli väreinä vain valkoinen ja musta. Tämän jälkeen värimaailma on laajentunut. Aluksi tuotteita myytiin vain kotimaahan, mutta vienti käynnistyi nopeasti Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Viennin lisääntyessä mallistoa koskevat vaatimukset kasvoivat ja kansainvälisten suunnittelijoiden avulla mallisto saatiin vientikelpoiseksi ja eri maiden vaatimukset täyttäväksi. Huomattavana tunnustuksena yrityksen vientikaupan merkityksestä sai Messin Oy Tasavallan Presidentin vientipalkinnon 1977. Tämän jälkeen vientikauppa laajeni entisestään ja ulottui 1980-1990 luvuilla jo Euroopan ulkopuolelle, mm. arabimaat, USA, Japani ja Austraalia. Myös Itä-Euroopan maihin alkoi vienti 1980-luvun lopulla, lähinnä Venäjälle ja Puolaan.

Messin tänään
Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat sängyt, sohvasängyt, yö- ja sohvapöydät sekä rahit. Tuotteet valmistetaan käsityönä messingistä ja huonekaluteräksestä, ja niitä täydennetään puulla, takoraudalla, alumiinilla ja kankaalla.Lisänä ovat tulleet patjat, peitot ja tyynyt.

Kasvaa ja kehittyy sisustajien ehdoilla
Sisustajien vaatimukset kasvavat kaiken aikaa. Tuotekehitystiimimme pyrkii jatkuvasti luomaan uusia malleja vaativien asiakkaiden tarpeisiin. Tuotteiden laaja kokovalikoima sekä lukuisat värit, muodot ja materiaalit varmistavat, että niistä löytyy sopiva ratkaisu vaativimmankin kodin sisustukseen.

Erinomainen palvelu ja nopeat toimitukset
Toimintamme kulmakiviä ovat korkealaatuisten tuotteiden lisäksi nopea toimitus sekä ensiluokkainen palvelu. Nämä toteutuvat ammattitaitoisten työntekijöiden, kokeneiden vientiedustajien sekä kattavan asiakasliikeverkoston ansiosta.

Laadun todisteena laaja kansainvälinen asiakaskunta
Meillä on laaja ja monipuolinen tuotevalikoima, joka sopii myös vaativille kansainvälisille markkinoille. Viennin lisääntyessä mallistoa koskevat vaatimukset ovat kasvaneet. Kansainvälistä mainetta niittäneiden suunnittelijoiden avulla varmistamme, että mallisto pysyy näiden vaatimusten mukaisena.

Nykyään tuotteitamme viedään yli kymmeneen maahan, erityisesti Saksaan ja Venäjälle.
Tarjoamme osaamistamme myös erilaisiin alihankinta- ja projektikohteisiin.